Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorДемічковський, Андрій-
dc.contributor.authorЦільник, Олег-
dc.contributor.authorБордун, Олеся-
dc.contributor.authorПіхур, Ольга-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorDemichkovskyi, Andrii-
dc.contributor.authorTsilnyk, Oleh-
dc.contributor.authorBordun, Olesia-
dc.contributor.authorPikhur, Olha-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-09-12T08:31:17Z-
dc.date.available2019-09-12T08:31:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТоварознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, А. Демічковський, О. Цільник, О. Бордун, О. Піхур. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2019. – 200 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22143-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник «Товарознавство» висвітлює теоретичні та практичні питання з вивчення товарів та їх властивостей. Також у навчально-методичному посібнику розкривається класифікація, призначення, основні характеристики, маркірування, умови транспортування та зберігання основних видів товарів. Розглянуто та визначено вимоги до якості товарів, процеси ідентифікації товарів для виявлення або попередження фальсифікації, також оцінено нові можливості упаковки товарів. Наведено приклади класифікації дефектів товарів певних груп. Також в навчально-методичному посібнику «Товарознавство» студентам запропонованні питання для самоконтролю, та подані теми ддя написання рефератів. Даний навчально-методичний посібник дасть змогу студентам успішно розрізняти товари різних груп, характеризувати їх за властивостями та видами, а також студен зможе опанувати основні стандарти якості які є затверджені ДСТУ, та успішно підготуватися до складання іспиту з курсу «Товарознавство».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectтоварознавча характеристикаuk_UA
dc.subjectТоварознавствоuk_UA
dc.subjectструктура навчальної програмиuk_UA
dc.subjectтеми рефератівuk_UA
dc.subjectконтрольні питанняuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.subjectрозподіл балівuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectконспекти лекційuk_UA
dc.titleТоварознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
посібник товарознавство.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.