Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21946
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорецький, Ю. Р.-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yu. R.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-22T06:39:58Z-
dc.date.available2019-07-22T06:39:58Z-
dc.date.issued2019-07-22-
dc.identifier.citationРоль білків у харчуванні людини : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21946-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectроль білківuk_UA
dc.subjectхарчування людиниuk_UA
dc.subjectлекціяuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleРоль білків у харчуванні людини : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lek11_bilky_harch.pdf2.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.