Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21939
Title: | Основні поняття теорії розчинів : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
Authors: | Борецький, Ю. Р. Boretskyi, Yu. R. Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни харчова хімія лекція поняття теорії розчинів |
Issue Date: | 19-Jul-2019 |
Citation: | Основні поняття теорії розчинів : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 27 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21939 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lek4_1_rozchyn.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.