Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21936
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борецький, Ю. Р. | - |
dc.contributor.author | Boretskyi, Yu. R. | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-19T10:38:13Z | - |
dc.date.available | 2019-07-19T10:38:13Z | - |
dc.date.issued | 2019-07-19 | - |
dc.identifier.citation | Вступ. Основні хімічні поняття та закони :презентація до лекції з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21936 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | основні хімічні поняття | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Вступ. Основні хімічні поняття та закони : презентація до лекції з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lek1_vstup_HH.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.