Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борецький, Ю. Р. | - |
dc.contributor.author | Boretskyi, Yu. R. | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-19T10:25:57Z | - |
dc.date.available | 2019-07-19T10:25:57Z | - |
dc.date.issued | 2019-07-19 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 13 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | спеціальність Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми лабораторних занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | екзаменаційні вимоги | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
робоча_harch_him_rob_pro_19_20Н.pdf | 430.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.