Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорецький, Ю. Р.-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yu. R.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-19T10:25:57Z-
dc.date.available2019-07-19T10:25:57Z-
dc.date.issued2019-07-19-
dc.identifier.citationХарчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 13 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21935-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectспеціальність Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми лабораторних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleХарчова хімія : робоча програма для студентів спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робоча_harch_him_rob_pro_19_20Н.pdf430.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.