Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Х. Є.-
dc.contributor.authorShavel, Kh. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-17T10:29:03Z-
dc.date.available2019-07-17T10:29:03Z-
dc.date.issued2019-07-17-
dc.identifier.citationГігієна харчування. Гігієнічні основи раціонального харчування : лекція для студентів спеціальністі : 024 Хореографія / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21875-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгігієна харчуванняuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectлекціяuk_UA
dc.subjectспеціальність : 024 Хореографіяuk_UA
dc.subjectкафедра біохіміїuk_UA
dc.subjectгігієна рухової активностіuk_UA
dc.titleГігієна харчування. Гігієнічні основи раціонального харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лек_3-4РА.pdf229.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.