Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвистун, Ю. Д.-
dc.contributor.authorSvystun, Yu. D.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-10T07:47:50Z-
dc.date.available2019-07-10T07:47:50Z-
dc.date.issued2019-07-10-
dc.identifier.citationОснови раціонального харчування : робоча програма для студентів, спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / розроб. Свистун Ю. Д. - Львів, 2018. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21754-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectоснови раціонального харчуванняuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми лабораторних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОснови раціонального харчування : робоча програма для студентів, спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОРХ-робоча.pdf463.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.