Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2123
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савенков, Володимир | - |
dc.contributor.author | Холодова, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-10T08:04:12Z | - |
dc.date.available | 2015-06-10T08:04:12Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Савенков В. Вплив структури змагальної діяльності кваліфікованих велосипедистів на результат в індивідуальній гонці на час на шосе / Володимир Савенков, Ольга Холодова // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Л., 2009. - Вип. 13, т. 1. - С. 268 - 274. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2123 | - |
dc.description.abstract | В роботі розроблена оцінка структури змагальної діяльності в індивідуальній гонці на час: стартовий відрізок 0–10 км, другий відрізок 10–24 км, перша половина дистанції 0–24 км, третій відрізок 24–36 км, фінішний відрізок 36–48 км, друга половина дистанції 24–48 км. Розраховано вплив кожного компоненту дистанції на кінцевий результат: стартовий відрізок r=0,68–0,75, другий відрізок r=0,81–0,89, перша половина дистанції r=0,89–0,94; третій відрізок r=0,72–0,87; фінішний відрізок r=0,1–0,14; друга половина дистанції r=0,41–0,53. Встановлено, що вклад компонентів, які увійшли до першої половини дистанції, мають більш вагомий внесок на результат, ніж ті компоненти, які увійшли до складу другої половини дистанції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | змагальна діяльність | uk_UA |
dc.subject | велосипедний спорт | uk_UA |
dc.title | Вплив структури змагальної діяльності кваліфікованих велосипедистів на результат в індивідуальній гонці на час на шосе | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Savenkov_45.pdf | 192.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.