Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21163
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМ'ягкота, Ірина-
dc.contributor.authorMiahkota, Iryna-
dc.contributor.authorКафедра української та іноземних мов-
dc.date.accessioned2019-05-30T10:59:22Z-
dc.date.available2019-05-30T10:59:22Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationУкраїнська мова професійного спілкування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти / уклад. М'ягкота І. В. - Львів, 2018. - 9 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21163-
dc.description.abstractМета дисципліни полягає в ознайомленні студентів з нормами сучасної ділової української мови, підвищенні загальної та мовної культури майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, формуванні практичних навиків ділового усного та писемного спілкування, підвищенні загальної мовної культури студентів, як носіїв української мови.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра української та іноземних мовuk_UA
dc.subjectУкраїнська мова професійного спілкуванняuk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми лекційних занятьuk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectіндивідуальні завданняuk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleУкраїнська мова професійного спілкування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освітиuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП ГРС укр.pdf441.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.