Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21160
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | М'ягкота, Ірина | - |
dc.contributor.author | Miahkota, Iryna | - |
dc.contributor.author | Кафедра української та іноземних мов | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-30T10:44:17Z | - |
dc.date.available | 2019-05-30T10:44:17Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Українська мова професійного спілкування : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти / розроб. М'ягкота І. В. - Львів, 2018. - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21160 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «українська мова професійного спілкування» є ознайомлення студентів з нормами сучасної української мови, підвищення загальної та мовної культури майбутніх фахівців сфери менеджменту, формування практичних навиків ділового усного та писемного спілкування, підвищення загальної мовної культури студентів, як носіїв української мови | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра української та іноземних мов | uk_UA |
dc.subject | Українська мова професійного спілкування | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Українська мова професійного спілкування : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НП ГРС укр.pdf | 307.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.