Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2106
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Киселевич, Анатолій | - |
dc.contributor.author | Пазичук, Ольга | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-09T07:48:50Z | - |
dc.date.available | 2015-06-09T07:48:50Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Киселевич А. Особливості забезпечення харчування спортсменів / Анатолій Киселевич, Ольга Пазичук / Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Л., 2009. - Вип. 13, т. 1. - С. 149 - 153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2106 | - |
dc.description.abstract | Стаття ґрунтується на наукових дослідженнях, зроблених фахівцями в галузі харчування спортсменів в періоди тренувань, змагань і відпочинку. Раціональна побудова добового раціону харчування сприяє збільшенню працездатності, а нераціональна, навпаки, зменшує її або призводить до різних захворювань. Повноцінність харчування спортсмена залежить як від кількісного, так і від якісного складу їжі. Визначальне значення має збалансованість харчування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | спортсмени | uk_UA |
dc.subject | збалансованість | uk_UA |
dc.title | Особливості забезпечення харчування спортсменів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Kyselevych_175.pdf | 135.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.