Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКиселевич, Анатолій-
dc.contributor.authorПазичук, Ольга-
dc.date.accessioned2015-06-09T07:48:50Z-
dc.date.available2015-06-09T07:48:50Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКиселевич А. Особливості забезпечення харчування спортсменів / Анатолій Киселевич, Ольга Пазичук / Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Л., 2009. - Вип. 13, т. 1. - С. 149 - 153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2106-
dc.description.abstractСтаття ґрунтується на наукових дослідженнях, зроблених фахівцями в галузі харчування спортсменів в періоди тренувань, змагань і відпочинку. Раціональна побудова добового раціону харчування сприяє збільшенню працездатності, а нераціональна, навпаки, зменшує її або призводить до різних захворювань. Повноцінність харчування спортсмена залежить як від кількісного, так і від якісного складу їжі. Визначальне значення має збалансованість харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectспортсмениuk_UA
dc.subjectзбалансованістьuk_UA
dc.titleОсобливості забезпечення харчування спортсменівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Kyselevych_175.pdf135.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.