Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20694
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Лілія | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Liliia | - |
dc.contributor.author | Вовчанська, О. | - |
dc.contributor.author | Vovchanska, O. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-19T09:47:39Z | - |
dc.date.available | 2019-04-19T09:47:39Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Іванова Л. О. Стратегія руху в майбутнє: значення лояльності до клієнтів у ресторанному бізнесі / Л. О. Іванова, О. М. Вовчанська // Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку туризму в регіонах України : матеріали III Всеукр. наук.-практ. конф. ( 19–20 жовтня 2018 р., м. Львів). – Львів, 2018. – С. 9–13. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/20694 | - |
dc.description.abstract | Ресторанний бізнес в Україні постійно і швидко розвивається, відкриваються нові заклади, які конкурують за вигіднішу позицію на ринку, найперспективніші його сегменти, пошук нових клієнтів та утримання вже постійних. В умовах посиленої конкуренції, а також підвищення вимог споживачів важливого значення набувають методи і способи залучення та утримання клієнтів підприємств ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | стратегія руху | uk_UA |
dc.subject | лояльність | uk_UA |
dc.subject | клієнти | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.title | Стратегія руху в майбутнє : значення лояльності до клієнтів у ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іванова Л. Стратегія....pdf | 194.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.