Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19588
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПанишко, Ю.-
dc.contributor.authorPanyshko, Yu.-
dc.contributor.authorТроценко, О.-
dc.contributor.authorTrotsenko, O.-
dc.contributor.authorКовцун, Василь-
dc.contributor.authorKovtsun, Vasyl-
dc.contributor.authorТарасов, В.-
dc.contributor.authorTarasov, V.-
dc.date.accessioned2019-03-21T08:42:37Z-
dc.date.available2019-03-21T08:42:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВплив харчування на здоров'я населення / Ю. М. Панишко, О. В. Троценко, В. І. Ковцун, В. В. Тарасов // Здоровий спосіб життя : зб. наук. ст. - Львів, 2011. - Вип. 61. - С. 30 - 41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19588-
dc.description.abstractСтаття присвячена особливостям харчування населення України. Показана роль жирів у формуванні ожиріння людини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectжириuk_UA
dc.subjectнадмірна вагаuk_UA
dc.subjectхворобиuk_UA
dc.subjectожирінняuk_UA
dc.subjectнаселенняuk_UA
dc.titleВплив харчування на здоров'я населенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Панишко Ю. Вплив харчування....pdf727.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.