Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19581
Title: Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (ТіМОВС та СПВ)(футбол) : навчальна програма дисципліни для студентів 4 курсу факультету педагогічної освіти галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка" спеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура)"
Authors: Чорнобай, Ігор
Chornobai, Ihor
Кафедра футболу
Keywords: кафедра фу
Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (ТіМОВС та СПВ)(футбол)
"Середня освіта (фізична культура)"
4 курс
програма навчальної дисципліни
контрольні питання
шкала оцінювання
рекомендована література
Issue Date: 20-Mar-2019
Citation: Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення (ТіМОВС та СПВ)(футбол) : навчальна програма дисципліни для студентів 4 курсу факультету педагогічної освіти галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка" спеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура)" / розроб. Чорнобай І. М. - Львів, 2018. - 9 с.
Abstract: Метою навчального курсу є формування у студентів знань і вмінь про структуру підготовки футболістів, теоретичні основи тренування. Методи, засоби та форми навчання. Розвиток рухових якостей, психологічну, теоретичну підготовку в річному циклі тренувань, періодичність навчально-тренувального процесу футболістів, зміст тренувань у різні періоди річного циклу, планування та облік навчально-тренувальної роботи з футболістами. Науково-методичне, педагогічне, медико-біологічне забезпечення підготовки футболістів. Особливості навчання грі у футбол гравців різного віку та статі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19581
Appears in Collections:Навчальні програми



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.