Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18492
Title: Інформаційне забезпечення професійної освіти в галузі фізичної культури та спорту країн Балтії, Польщі, Румунії, Болгарії, Греції, Сербії, Хорватії та Чорногорії
Authors: Свістельник, Ірина
Svistelnyk, Iryna
Keywords: інформаційне забезпечення
електронні ресурси
вищі навчальна заклади фізичної культури та спорту
інноваційні інформаційні послуги
Issue Date: 2016
Publisher: ЛДУФК
Citation: Свістельник І. Інформаційне забезпечення професійної освіти в галузі фізичної культури та спорту країн Балтії, Польщі, Румунії, Болгарії, Греції, Сербії, Хорватії та Чорногорії / Ірина Свістельник // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання і спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Львів, 2016. - Вип. 20, т. 3/4. - С. 148 - 152.
Abstract: У статті досліджено електронне інформаційне забезпечення у ВНЗ фізичної культури та спорту країн Балтії, Польщі, Румунії, Болгарії, Греції, Сербії, Хорватії та Чорногорії. Проаналізовано веб-сайти і веб-сторінки спортивних вишів цих країн. Виявлено, що інформаційне забезпечення у вищих навчальних закладах фізичного виховання і спорту здійснюється за допомогою сайту ВНЗ чи сторінки бібліотеки, де розміщені необхідні навчальні інформаційні матеріали. Більшість ВНЗ мають на власних сайтах сторінки бібліотек, які пропонують своїм користувачам не тільки електронну інформацію (електронний каталог, доступ до електронних статей журналів), але й структурують інформацію за певними напрямками (фізичне виховання, спорт, фізична рекреація, фізична реабілітація). Для надання послуг віддаленому користувачу інформаційні посередники (бібліотеки) формують електронні каталоги, надають навчальні електронні ресурси, прагнуть розширити інформаційні можливості завдяки повнотекстовому доступу до електронних публікацій журналів, що належать до міжнародних баз даних, для здійснення належного інформаційного забезпечення навчально-освітнього процесу і полегшення процесу отримання необхідної інформації студентам, магістрам, аспірантам та професорсько-викладацькому складу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18492
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інформаційне забезпечення професійної освіти.pdf838.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.