Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2019-02-22T08:50:19Z-
dc.date.available2019-02-22T08:50:19Z-
dc.date.issued2019-02-22-
dc.identifier.citationМаркетинг : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму / розроб. Іванова Л. О. - 2018. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18221-
dc.description.abstractМета дисципліни – формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії, методології маркетингу, набуття вмінь і навичок здійснення управлінських функцій на підприємстві на основі маркетингу для задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємстваuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subject"Маркетинг"uk_UA
dc.subject"Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрозподіл балівuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleМаркетинг : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризмуuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП_Маркетинг_для_ГРС_2018-19_26.12.18.PDF468.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.