Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18041
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свищ, Ярослав | - |
dc.contributor.author | Дунець-Лесько, Антоніна | - |
dc.contributor.author | Svyshch, Yaroslav | - |
dc.contributor.author | Dunets-Lesko, Antonina | - |
dc.contributor.author | Кафедра легкої атлетики | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-20T08:28:56Z | - |
dc.date.available | 2019-02-20T08:28:56Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Фізичне виховання (легка атлетика) : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент» / розроб. Свищ Я. С., Дунець-Лесько А. В. - Львів, 2018. - 9 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/18041 | - |
dc.description.abstract | Мета навчальної дисципліни – набуття студентами теоретичних і практичних знань, умінь, навичок видів легкої атлетики, організація та проведення змагань, використання отриманих знань у професійній діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра легкої атлетики | uk_UA |
dc.subject | "Фізичне виховання (легка атлетика)" | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.subject | фізичне виховання (легка атлетика) | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | "Менеджмент" | uk_UA |
dc.title | Фізичне виховання (легка атлетика) : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент» | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навч_ФВ_туризм__2018.pdf | 287.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.