Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17928
Title: Оздоровчо-рекреаційні технології : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" cпеціальності 014.11 "Середня освіта (Фізична культура)" факультету педагогічної освіти, післядипломного та заочного навчання
Authors: Чеховська, Любов
Chekhovska, Liubov
Кафедра фітнесу та рекреації
Keywords: кафедра фітнесу та рекреації
"Оздоровчо-рекреаційні технології"
"Середня освіта (фізична культура)"
бакалавр
інформаційний обсяг дисципліни
рекомендована література
залікові вимоги
самостійна робота
Issue Date: 18-Feb-2019
Citation: Оздоровчо-рекреаційні технології : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" cпеціальності 014.11 "Середня освіта (Фізична культура)" факультету педагогічної освіти, післядипломного та заочного навчання / розроб. Чеховська Л. Я. - Львів, 2018. - 15 с.
Abstract: Навчальна дисципліна „Сучасні технології в оздоровчій фізичній культурі‖ включена до навчального плану підготовки фахівців за спеціальністю „Фізичне виховання‖. Дисципліна має за мету підвищити фаховість майбутнього спеціаліста в області оздоровлення та відновлення людини за допомогою як сучасних засобів фізичного виховання, так і нетрадиційних систем оздоровлення. Програмою передбачено аналіз та узагальнення відомостей щодо використання різних систем оздоровлення у практиці рекреаційно-озддоровчої діяльності з дорослим населенням.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17928
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
навч.прог.18.pdf335.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.