Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Наталія-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Nataliia-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2019-02-11T13:30:30Z-
dc.date.available2019-02-11T13:30:30Z-
dc.date.issued2019-02-11-
dc.identifier.citationЕкономіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559-
dc.description.abstractПредметом науки „Економіка та фінанси підприємств‖ є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subject"Економіка та фінанси підприємств"uk_UA
dc.subject"Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subject"Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.subjectрозподіл балівuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.subjectекономіка та фінанси підприємствuk_UA
dc.titleЕкономіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалаврuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБ ПРОГР_ЕКП_ГРС.pdf494.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.