Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленчик, Наталія | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-11T13:30:30Z | - |
dc.date.available | 2019-02-11T13:30:30Z | - |
dc.date.issued | 2019-02-11 | - |
dc.identifier.citation | Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2018. - 14 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17559 | - |
dc.description.abstract | Предметом науки „Економіка та фінанси підприємств‖ є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | "Економіка та фінанси підприємств" | uk_UA |
dc.subject | "Сфера обслуговування" | uk_UA |
dc.subject | "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | екзаменаційні вимоги | uk_UA |
dc.subject | розподіл балів | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.subject | економіка та фінанси підприємств | uk_UA |
dc.title | Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБ ПРОГР_ЕКП_ГРС.pdf | 494.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.