Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17164
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпа, Ігор | - |
dc.contributor.author | Karpa, Ihor | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T11:02:22Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T11:02:22Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Карпа І. Структура фізичної підготовленості кваліфікованих футболістів на етапі підготовки до вищих досягнень / Карпа І. Я. // Педагогіка, психологія та медико-біологічні проблеми фіз. виховання і спорту. – 2011. – № 9. – С. 53–56. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17164 | - |
dc.description.abstract | Представлено результати контролю фізичної підготовленості кваліфікованих футболістів різного ігрового амплуа. У дослідженні приймали участь футболісти віком 18-21 років, що перебувають на етапі підготовки до вищих досягнень. Даними для визначення рівня фізичної підготовленості кваліфікованих футболістів слугували такі фізичні якості: стартова, абсолютна і дистанційна швидкості, швидкісно-силові якості, загальна і швидкісна витривалості. Встановлено динаміку приросту показників фізичних якостей кваліфікованих футболістів у підготовчому періоді. Виявлено відмінності показників структури фізичної підготовленості кваліфікованих футболістів у відповідності специфіки ігрового амплуа. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфіковані футболісти | uk_UA |
dc.subject | фізична підготовленість | uk_UA |
dc.subject | етап підготовки | uk_UA |
dc.subject | вищі досягнення | uk_UA |
dc.title | Структура фізичної підготовленості кваліфікованих футболістів на етапі підготовки до вищих досягнень | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карпа Ігор_875-823-2-PB.pdf | 457.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.