Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16930
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Атаманюк, Дмитро | - |
dc.contributor.author | Atamaniuk, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-25T09:48:39Z | - |
dc.date.available | 2019-01-25T09:48:39Z | - |
dc.date.issued | 2019-01-25 | - |
dc.identifier.citation | Маркетинг туризму : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм" / розроб. Атаманюк Д. - 2018. - 9 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/16930 | - |
dc.description.abstract | Основна мета курсу – вивчення особливостей формування попиту та пропозиції на туристичні послуги та цілеспрямована діяльність по забезпеченню ефективної результативності на ринку послуг. З метою досягнення поставленої мети передбачається вивчення розвитку маркетингу в туризмі в різних його видах та складових елементах, організації і здійснення ліцензування, рекламної діяльності, правового регулювання маркетингу в туризмі, організації проведення туристичних заходів, особливостей проведення маркетингових досліджень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | "Маркетинг туризму" | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Маркетинг туризму : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9. Навчальна програма_Мар_тур_242.pdf | 297.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.