Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1433
Title: Науково-педагогічна організація уроків фізичної культури з використанням елементів тенісу для дітей молодшого шкільного віку
Authors: Шуба, Людмила
Keywords: урок фізичної культури
діти молодшого шкільного віку
теніс у школі
Issue Date: 2011
Citation: Шуба Л. Науково-педагогічна організація уроків фізичної культури з використанням елементів тенісу для дітей молодшого шкільного віку / Людмила Шуба // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2011. - Вип. 15, т. 2. - С. 280 - 285.
Abstract: Стаття присвячена розробці та обґрунтуванню змісту уроків фізичної культури з використанням елементів тенісу для дітей першого класу. У статті ми також приділяємо особливу увагу градації навчальних годин програмного матеріалу та розміщенню його впродовж усього навчального року. Використання методів та принципів, технічних засобів, різновид спортивного обладнання. Відзначаємо зріст розвитку показників фізичної підготовки дітей експериментальної групи як у хлопців, так і у дівчат, завдяки використанню авторської методики.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1433
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Шуба_189.pdf157.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.