Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/14019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Наталія-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Nataliia-
dc.date.accessioned2018-10-05T10:20:21Z-
dc.date.available2018-10-05T10:20:21Z-
dc.date.issued2018-10-05-
dc.identifier.citationЕкономіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм" / розроб. Н. Ф. Павленчик. - Львів, 2018. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/14019-
dc.description.abstractЗавдання курсу – надати знання студентам щодо дії ринкового механізму економіки, навчити їх творчо підходити до вирішення різноманітних завдань на рівні підприємства, прищепити вміння оволодіти новими спеціальними знаннями, сприяти формуванню економічного мислення, відповідно до вимог ринкової економіки і навчити студентів методики проведення економічних досліджень та вміння здійснити економічні обґрунтування прийняття господарських рішень.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subject"Економіка та фінанси підприємств"uk_UA
dc.subject"Туризм"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleЕкономіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБ ПРОГР_ЕКП_Т.pdf494.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.