Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13739
Title: Ринкові чинники формування конкурентоспроможності аграрних підприємств
Authors: Павленчик, Анатолій
Павленчик, Наталія
Pavlenchyk, Nataliia
Pavlenchyk, Anatolii
Keywords: аграрне підприємство
ринок
конкурентоспроможність
собівартість
Issue Date: 2005
Citation: Павленчик А. Ринкові чинники формування конкурентоспроможності аграрних підприємств / А. Павленчик, Н. Павленчик // Вісник Львів. держ. аграр. ун-ту : Економіка АПК. - Львів, 2005. - № 12. - С. 60-64.
Abstract: Сільське господарство є одним із провідних секторів економіки України. Воно здатне забезпечити потреби національного продовольчого ринку і формувати достатній експортний потенціал, оскільки частка даної продукції в останнє десятиріччя становила 15 - 20 від загального обсягу експорту країни. Проте конкурентоспроможність продукції сільського господарства ще є недостатньою через невисоку її якість і значну собівартість. Формування національного продовольчого ринку якісною й дешевою продукцією є важливим стратегічним завданням сільськогосподарських товаровиробників, оскільки вона, як правило, забезпечує конкурентоспроможність підприємств.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13739
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.