Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13593
Title: Кон'юнктура ринків : конспект базових тем з курсу для студентів напряму підготовки 0501 "Економіка та підприємництво"
Authors: Іванова, Лілія
Ivanova, Liliia
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
"Кон'юнктура ринків"
"Економіка та підприємництво"
економічна кон'юнктура
тести
питання для самоконтролю
Issue Date: 2006
Publisher: Видавництво Львівської комерційної академії
Citation: Кон'юнктура ринків : конспект базових тем з курсу для студентів напряму підготовки 0501 "Економіка та підприємництво" / уклад. Іванова Л. О. - Львів : Вид-во Львів. комерц. академії, 2006. - 140 с.
Abstract: Завданням запропонованої методичної розробки є допомогти студентам опанувати теоретичні засади дисципліни “Кон’юнктура ринків”. У ній розглядаються зміст і види економічної кон’юнктури, фактори її формування та умови розвитку, основні показники ринкової кон’юнктури та їх взаємозв’язок. Основна увага акцентується на оволодінні студентами методикою дослідження кон’юнктури товарних ринків на основі принципів системного підходу, вмінні формувати інформаційне забезпечення дослідження економічної кон’юнктури, здобутті навичок аналізу тенденцій розвитку кон’юнктури різних галузевих ринків, прогнозування стану кон’юнктури цих ринків на перспективу, практичної діяльності щодо збору і обробки ринкової інофрмації, проведення різноманітних розрахунків та формування висновків, котрі характеризують стан і розвиток ринкової кон’юнктури. Для кращого опрацювання теоретичного матеріалу до кожної теми лекцій подано перелік основної літератури. З метою перевірки засвоєння матеріалу після кожної лекції наведені питання для проведення самоконтролю та тести. Для набуття і поглиблення науково-дослідницької роботи та активізації самостійного вивчення програмного матеріалу подано тематику рефератів з дисципліни “Кон’юнктура ринків”.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13593
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кон'юнктура ринків.pdf10.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.