Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБалук, Н.-
dc.contributor.authorДайновський, Ю.-
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.date.accessioned2018-09-14T09:52:05Z-
dc.date.available2018-09-14T09:52:05Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБалук Н. Р. Основні тенденції ПР-технологій на ринку ресторанного господарства м. Львова / Балук Н. Р., Дайновський Ю. А., Іванова Л. О. // Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції : матеріали наук. конф. проф.-викл. складу та аспірантів Львів. торговельно-економ. ун-ту (Львів, 10-11 травня 2018 р.). - Львів, 2018. - С. 185-187.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/13350-
dc.description.abstractРесторанне господарство — одна з найдинамічніших і перспективних галузей економіки України, особливо в регіонах з розвинутою туристичною інфраструктурою. Львівська область та м. Львів, зокрема, належать до найбільш відвідуваних місць як внутрішніми, так й іноземними туристами. Якщо у 2014 р. через влив військово-політичних та екомічних чинників кількість туристів у Львівській області зменшилась удвічі, то у 2016 р. Львівщину відвідало іноземних туристів на 173% більше порівняно з 2015 р., а внутрішніх туристів - на 102% [1]. Розвиток туристичної індустрії виступає потужним важелем динамічного розвитку ресторанного господарства у м. Львові.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectПР-технологіїuk_UA
dc.subjectЛьвівuk_UA
dc.titleОсновні тенденції ПР-технологій на ринку ресторанного господарства м. Львоваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Балук Н., Дайновський Ю., Іванова Л..pdf151.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.