Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1305
Title: Інформаційне забезпечення науково-дослідної діяльності аспіранта як чинник підвищення якості ефективної підготовки наукових кадрів (на прикладі Львівського державного університету фізичної культури)
Authors: Свістельник, Ірина
Keywords: інформаційне забезпечення
підготовка наукових кадрів
бібліотека вищого навчального закладу
Issue Date: 2012
Citation: Свістельник І. Інформаційне забезпечення науково-дослідної діяльності аспіранта як чинник підвищення якості ефективної підготовки наукових кадрів (на прикладі Львівського державного університету фізичної культури) / Ірина Свістельник // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2012. - Вип. 16, т. 4. - С. 163 - 166.
Abstract: У статті проаналізовано списки використаних джерел друкованих праць молодих науковців, що захищалися у спеціалізованій вченій раді ЛДУФК за спеціальністю „фізична реабілітація”, для виявлення належного інформаційне забезпечення як важливої умови якісної підготовки наукових кадрів. Показано, що в умовах сучасних вимог до дисертаційних досліджень претендент на здобуття наукового ступеня повинен володіти максимально повною та достовірною інформацією про дослідження й розробки стосовно предмета його наукових зацікавлень, що виконуються в інших закладах країни, а також близького й далекого зарубіжжя, про нові досягнення в досліджуваній сфері, прогресивні методи й технології. Встановлено, що аспіранти не користуються фондом бібліотеки у зв’язку з недостатнім надходженням до її фондів сучасних друкованих науково-інформаційних матеріалів, книг, періодики, а також відсутністю зарубіжних періодичних видань.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1305
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Svistel.pdf247.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.