Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/128
Title: Результати експериментальної перевірки авторської тренувальної програми з баскетболу для спортсменів із вадами інтелекту
Authors: Павлось, Ольга
Keywords: баскетбол
Спеціальні Олімпіади
загальна фізична підготовленість
технічна підготовленість
вади інтелекту
тренувальна програма
Issue Date: 2014
Citation: Павлось О. Результати експериментальної перевірки авторської тренувальної програми з баскетболу для спортсменів із вадами інтелекту / Ольга Павлось // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Є. Приступи. – Л., 2014. – Вип. 18, т.1. - С. 187 - 192.
Abstract: Для встановлення ефективності авторської тренувальної програми з баскетболу було проведено педагогічний експеримент. Перевірка дозволила виявити достовірне зростання результатів як у хлопців, так і у дівчат загальної фізичної («човниковий біг 4x9 м», «стрибок у довжину з місця», «згинання і розгинання рук в упорі лежачи», «нахил уперед з положення сидячи») та технічної підготовленості («передача м'яча в ціль» та «ведення м'яча»), а також тенденцію до поліпшення результатів загальної фізичної підготовленості («біг на місці 5 с» (хлопці, дівчата) та технічної підготовленості («кидок м'яча в кільце з місця»).
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/128
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Pavlos' O..pdf918.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.