Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12554
Title: | Кон'юнктура ринку ресторанного бізнесу в Україні та чинники, що її визначають |
Authors: | Вовчанська, Ольга Іванова, Лілія Vovchanska, Olha Ivanova, Liliia |
Keywords: | ресторанний бізнес ресторанне господарство |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Вовчанська О. М. Кон'юнктура ринку ресторанного бізнесу в Україні та чинники, що її визначають / Вовчанська О. М., Іванова Л. О. // Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах глобалізації : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. - Львів, 2017. - С. 8-11. |
Abstract: | За результатами маркетингових досліджень, у розвитку підприємств ресторанного господарства на сучасному етапі можна визначити такі основні тенденції: формування нових напрямів сучасної кулінарії з використанням авторської кухні; підвищення вимог до якості сервісу та роботи персоналу; розвиток закладів середнього рівня, нижче середнього, економ-класу; розвиток франчайзингових мереж закладів ресторанного господарства, заміських закладів ресторанного господарства та відомих ресторанних брендів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/12554 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іванова Л., Вовчанська О..pdf | 83.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.