Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1211
Title: Визначення особливостей мотивації до занять фізичними вправами студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації
Authors: Соловей, Алла
Римар, Ольга
Keywords: фізична культура
студенти
мотивація
фізичні вправи
Issue Date: 2012
Citation: Соловей А. Визначення особливостей мотивації до занять фізичними вправами студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації / Алла Соловей, Ольга Римар // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2012. - Вип. 16, т. 2. - С. 194 - 198.
Abstract: Статтю присвячено вивченню особливостей мотивації до занять фізичними вправами студентів вищих навчальних закладів ІІІ–IV рівнів акредитації для поліпшення процесу фізичного виховання. Виявлення закономірностей формування мотивів та інтересів студентів дозволяють розробити рекомендації для викладачів фізичної культури щодо організації та методики проведення роботи з фізичного виховання у вищому навчальному закладі, внести корективи в організацію, зміст та програму занять з урахуванням мотиваційних особливостей студентів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1211
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Solovei.pdf338.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.