Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1199
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нестерова, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Диба, Тетяна | - |
dc.contributor.author | Диба, Єгор | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-20T11:14:32Z | - |
dc.date.available | 2015-03-20T11:14:32Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Нестерова Т. Передумови оптимізації методики фізичного виховання студенток гуманітарних спеціальностей, які мають надлишкову масу тіла / Тетяна Нестерова, Тетяна Диба, Єгор Диба // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2012. - Вип. 16, т. 2. - С. 133 - 138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1199 | - |
dc.description.abstract | У статті викладено результати обґрунтування актуальності проблеми вдосконалення фізичного виховання студенток гуманітарних спеціальностей, які мають надлишкову масу тіла. Визначено чинники вмотивованості до занять з фізичного виховання студенток гуманітарних спеціальностей, які мають надлишкову масу тіла. Проведено аналіз причини виникнення надмірної маси тіла у студенток гуманітарних спеціальностей Київського університету імені Бориса Грінченка (спадковість, спосіб життя: нераціональне харчування, гіподинамія, шкідливі звички). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | надлишкова маса тіла | uk_UA |
dc.subject | студентки | uk_UA |
dc.subject | фізичне виховання | uk_UA |
dc.subject | гуманітарні спеціальності | uk_UA |
dc.title | Передумови оптимізації методики фізичного виховання студенток гуманітарних спеціальностей, які мають надлишкову масу тіла | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Nester.pdf | 297.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.