Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11748
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМакаревич, Ірина-
dc.contributor.authorMakarevych, Iryna-
dc.date.accessioned2018-07-05T12:33:04Z-
dc.date.available2018-07-05T12:33:04Z-
dc.date.issued1997-
dc.identifier.citationМакаревич І. Вплив спеціалізованих продуктів харчування на працездатність та енергообмін спортсменів швидкісно-силових видів спорту / Макаревич Ірина // Молода спортивна наука України : матеріали першої Всеукр. конф. аспірантів галузі фіз. культури і спорту ( 12-14 берез. 1997р.). - Львів, 1997. - С. 158-159.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11748-
dc.description.abstractМета дослідження : виявити зміни загальної працездатності та енергетичної вартості праці при застосуванні сухого екструдивного продукту з вкюченням гідролізатної суміші амінокислот- " Атлет".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДІФКuk_UA
dc.subjectспеціалізовані продукти харчуванняuk_UA
dc.subjectенергообмін спортсменівuk_UA
dc.subjectшвидкісно-силові види спортуuk_UA
dc.titleВплив спеціалізованих продуктів харчування на працездатність та енергообмін спортсменів швидкісно-силових видів спортуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Макаревич І..pdf360.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.