Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-10Revenue менеджмент : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістрГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 "Управління та адміністрування", cпеціальність 073 "Менеджмент"Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-18Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Соціальна та корпоративна відповідальність : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу