Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 43 (Search time: 0.466 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-01-25Технологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістрІжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01Інновації індустрії гостинності регіону : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10Revenue менеджмент : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістрГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Голод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-01Сервісологія : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 "Управління та адміністрування", cпеціальність 073 "Менеджмент"Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-29Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-05-12Порядок оцінювання атестаційного іспиту підготовки бакалаврів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу