Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 43 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-01-21Організація ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняГузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація роботи сомельє : порядок оцінювання результатів навчання вимоги з дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесу : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Товарознавство : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняКоркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Етнічні особливості гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчанняГузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчанняПаска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25Теорія і методика спортивних ігор. Модуль 4 (волейбол) : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів ІІ курсу факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура) "Ковцун, Василь; Kovtsun, Vasyl; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліниГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліниГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу