Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Порядок оцінювання результатів навчання
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 22 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-03-03
Товарознавство : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Коркуна, Орислава
;
Korkuna, Oryslava
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04
Етнічні особливості гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04
Кейтеринг : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-25
Теорія і методика спортивних ігор. Модуль 4 (волейбол) : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів ІІ курсу факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 014.11 "Середня освіта (фізична культура) "
Ковцун, Василь
;
Kovtsun, Vasyl
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28
Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-27
Основи дизайну та інженерної графіки : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-11
Сталий розвиток індустрії гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
4
Korkuna, Oryslava
4
Paska, Mariia
4
Коркуна, Орислава
4
Паска, Марія
3
Boratynskyi, Oleh
3
Huzar, Uliana
3
Izhevska, Orysia
3
Боратинський, Олег
3
Гузар, Уляна
3
Іжевська, Орися
.
next >
Subject
21
кафедра готельно-ресторанного біз...
19
порядок оцінювання результатів на...
18
спеціальність "Готельно-ресторанн...
2
2 курс
1
3 курс
1
4 курс
1
аналіз діяльності
1
готельно-ресторанний бізнес
1
Етнічні особливості гостинності
1
заклади індустрії гостинності
.
next >
Has File(s)
22
true