Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Порядок оцінювання результатів навчання
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01
Крафтові технології : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25
Технологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01
Інновації індустрії гостинності регіону : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-12
Теорія і методика легкої атлетики : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 01 „Освіта”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, рівень освіти - бакалавр
Свищ, Я. С.
;
Svyshch, Ya. S.
;
Кафедра легкої атлетики
2021-03-03
Стратегічний менеджмент : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 Сфера обслуговування, спеціальність - 241 Готельно-ресторанна справа, факультет туризму
Іванова, Л. О.
;
Ivanova, L. O.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-19
Міжнародне право : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Ващишин, М. Я.
;
Vashchyshyn, M. Ya.
;
Кафедра гуманітарних дисциплін
Discover
Author
4
Кафедра готельно-ресторанного біз...
2
Izhevska, O. P.
2
Paska, M. Z.
2
Паска, М. З.
2
Іжевська, О. П.
1
Huzar, U. Ye.
1
Ivanova, L. O.
1
Masliichuk, O. B.
1
Svyshch, Ya. S.
1
Vashchyshyn, M. Ya.
.
next >
Subject
7
оцінювання результатів навчання
4
кафедра готельно-ресторанного біз...
2
магістр
2
факультет туризму
1
бакалавр
1
галузь знань 24 "Сфера обслугову...
1
галузь знань 24 «Сфера обслугову...
1
кафедра гуманітарних дисциплін
1
кафедра економіки та менеджменту
1
кафедра легкої атлетики
.
next >
Date issued
7
2021
Has File(s)
7
true