Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Порядок оцінювання результатів навчання
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.019 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01
Крафтові технології : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-25
Технологія продуктів функціонального харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, освітній ступінь - магістр
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-01
Інновації індустрії гостинності регіону : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-12
Теорія і методика легкої атлетики : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 01 „Освіта”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму, рівень освіти - бакалавр
Свищ, Я. С.
;
Svyshch, Ya. S.
;
Кафедра легкої атлетики
2021-03-03
Стратегічний менеджмент : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 Сфера обслуговування, спеціальність - 241 Готельно-ресторанна справа, факультет туризму
Іванова, Л. О.
;
Ivanova, L. O.
;
Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-19
Міжнародне право : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Ващишин, М. Я.
;
Vashchyshyn, M. Ya.
;
Кафедра гуманітарних дисциплін
Discover
Author
4
Кафедра готельно-ресторанного біз...
2
Izhevska, O. P.
2
Paska, M. Z.
2
Паска, М. З.
2
Іжевська, О. П.
1
Huzar, U. Ye.
1
Ivanova, L. O.
1
Masliichuk, O. B.
1
Svyshch, Ya. S.
1
Vashchyshyn, M. Ya.
.
next >
Subject
4
кафедра готельно-ресторанного біз...
2
магістр
2
факультет туризму
1
бакалавр
1
галузь знань 24 "Сфера обслугову...
1
галузь знань 24 «Сфера обслугову...
1
кафедра гуманітарних дисциплін
1
кафедра економіки та менеджменту
1
кафедра легкої атлетики
1
крафтові технології
.
next >
Has File(s)
7
true