Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Робочі навчальні програми
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-71 of 71 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-05-04
Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр"
Павленчик, Анатолій
;
Pavlenchyk, Anatolii
;
Кафедра економіки та менеджменту
Discover
Author
20
Кафедра економіки та менеджменту
11
Кафедра Спортивної медицини, здор...
7
Кафедра готельно-ресторанного біз...
6
Budzyn, Vira
6
Vynohradskyi, Bohdan
6
Будзин, Віра
6
Виноградський, Богдан
6
Кафедра стрільби та технічних вид...
6
Кафедра хореографії та мистецтвоз...
5
Pazychuk, Oleksandr
.
next >
Subject
71
опис навчальної дисципліни
67
самостійна робота
64
рекомендована література
32
шкала оцінювання
29
залікові вимоги
27
теми практичних занять
22
індивідуальні завдання
20
кафедра економіки та менеджменту
20
розподіл балів
20
спеціальність "Готельно-ресторанн...
.
next >
Has File(s)
71
true