Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Робочі навчальні програми
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-10-28
Кейтеринг : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму
Паска, Марія
;
Іжевська, Марія
;
Paska, Mariia
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
1
Izhevska, Orysia
1
Іжевська, Марія
Subject
2
кафедра готельно-ресторанного біз...
2
рекомендована література
2
самостійна робота
2
структура навчальної дисципліни
1
"Сфера обслуговування"
1
Кейтеринг
1
Організація ресторанного господар...
1
програма навчальної дисципліни
1
інформаційний обсяг навчальної ди...
Has File(s)
2
true