Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1159
Title: Деякі аспекти розвитку та взаємозв'язку координаційних здібностей та технічної майстерності фігуристок на етапі початкової спортивної підготовки
Authors: Яримбаш, Ксенія
Панфілова, Аліна
Keywords: фігурне катання
координаційні здібності
спортивна підготовка
Issue Date: 2012
Citation: Яримбаш К. Деякі аспекти розвитку та взаємозв'язку координаційних здібностей та технічної майстерності фігуристок на етапі початкової спортивної підготовки / Ксенія Яримбаш, Аліна Панфілова // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2012. - Вип. 16, т. 1. - С. 349 - 354.
Abstract: У статті розглядаються питання, пов’язані з рівнем різних видів спеціальної підготовленості юних фігуристок. Визначається рівень розвитку координаційних здібностей фігуристок віком 6–7 років та рівень їх технічної підготовленості. У дослідженні використано спеціальні тестові завдання. Автори в своєму дослідженні надають вичерпний аналіз взаємозв’язку координаційних здібностей з технікою виконання основних елементів фігурного катання на ковзанах фігуристок груп попередньої підготовки.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1159
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Yarumb.pdf677.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.