Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11494
Title: Досвід управлінської діяльності країн ЄС у сфері соціально-економічного розвитку гірських територій та його значення для України
Authors: Криштанович, Світлана
Kryshtanovych, Svitlana
Keywords: соціально-економічний розвиток
гірські території
управлінська діяльність
країни ЄС
Issue Date: 2014
Citation: Криштанович С. Досвід управлінської діяльності країн ЄС у сфері соціально-економічного розвитку гірських територій та його значення для України / Світлана Криштанович // Україна - Польща - Європейський Союз: з досліджень системної трансформації на рубежі ХХ і ХХІ століть : колект. монографія / під ред. Г. Стронського, Я. Голоти, О. Красівського = Ukraina - Polska - Unia Europejska: ze studiów nad przekształceniami ustrojowymi na przełomie XX i XXI wieku : praca zbiorowa pod red. H. Strońskiego, J. Goloty, O. Krasiwskiego. - Lwów ; Olsztyn ; Ostrolęka, 2014. - S. 307-313.
Abstract: Досвід країн ЄС свідчить, що для України велике значення набуває необхідність вироблення комплексного системного підходу до проблем соціально- економічного розвитку гірських територій, який повинен базуватись на принципах сталого розвитку, орієнтованого на забезпечення економічного зростання, соціального розвитку, створення безпечних умов для життя людини та відновлення навколишнього природного середовища.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11494
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
С. Криштанович.pdf784.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.