Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11461
Title: Дзюдо : методична розробка з англійської мови для самостійної та аудиторної роботи з теми "Спортивна спеціалізація" для студентів ІІІ курсу денної та заочної форми навчання за напрямами "фізичне виховання" та "спорт"
Authors: Литвин, Андріана
Lytvyn, Andriana
Keywords: кафедра української та іноземних мов
"Спортивна спеціалізація"
самостійна робота
методична розробка
дзюдо
аудиторна робота
3 курс
Issue Date: 2016
Publisher: Марусич М. М.
Citation: Литвин А. А. Дзюдо : метод. розробка з англ. мови для самост. та аудит. роботи з теми "Спортивна спеціалізація" для студентів ІІІ курсу ден. та заоч. форми навчання за напрямами "фізичне виховання" та "спорт" / Андріана Литвин. - Львів : Марусич М. М., 2016. - 16 с.
Abstract: У методичній розробці представлено тему "Спортивна спеціалізація" (Дзюдо) для самостійної та аудиторної роботи студентів денної та заочної форми навчання третього року навчання. Теоретичний та практичний матеріал закріпліосгься розширеною сисгсмою вправ. Матеріали методичної розробки спрямовані на формування навичок усного та письмового мовлення Методична розробка призначена для студентів третього курсу за напрямами підгоговки "фізичне виховання" та "спорт", які навчаються за кредитио-модульною системою.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11461
Appears in Collections:Дидактичне забезпечення самостійної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
А. Литвин. Дзюдо.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.