Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11298
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Наталія-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Nataliia-
dc.date.accessioned2018-06-20T07:46:18Z-
dc.date.available2018-06-20T07:46:18Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПавленчик Н. Ф. Управлінські аспекти готельно-ресторанного бізнесу / Павленчик Н. Ф. // Проблеми та перспективи розвитку економіки України в умовах глобалізації : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. - Львів, 2017. - С. 143-145.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11298-
dc.description.abstractЕфективна управлінська та контролююча функція менеджерів, яка спрямовується на забезпечення найпривабливіших умов проживання гостей, створення та задоволення їх комфортабельних вимог та сприяння розвитку бізнесу і вирішення соціальних проблем обслуговуючого персоналу, може бути досягнутою за умов ефективного використання ресурсного потенціалу готельної організації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectуправління готельним господарствомuk_UA
dc.titleУправлінські аспекти готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Павленчик Н..pdf60.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.