Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11264
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криштанович, Світлана | - |
dc.contributor.author | Kryshtanovych, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T10:43:34Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T10:43:34Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Криштанович С. Науково-методичні основи формування професійної компетентності майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту / Світлана Криштанович // Молодь і ринок. - 2017. - № 6(149). - С. 66-70. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/11264 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано роль і значення науково-методичного забезпечення процесу підготовки спортивних менеджерів. Розкрита вагомість формування у них професійної компетентності, яка вирізняється специфікою їх професійних обов 'язків, що мають відповідати вимогам національного та міжнародного ринку праці. Обґрунтована необхідність удосконалення педагогічних технологій в навчальному процесі менеджерів фізичної культури і спорту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | фізична культура | uk_UA |
dc.subject | спорт | uk_UA |
dc.subject | спортивний менеджер | uk_UA |
dc.subject | навчальний процес | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність | uk_UA |
dc.subject | науково-методичне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | педагогічні технології | uk_UA |
dc.subject | методи оцінювання | uk_UA |
dc.subject | ринок праці | uk_UA |
dc.title | Науково-методичні основи формування професійної компетентності майбутніх менеджерів фізичної культури і спорту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
С .Криштанович.pdf | 144.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.