Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1121
Title: Ефективність використання ритмо-лідера в процесі технічної підготовки спортсменів-каратистів на етапі попередньої базової підготовки
Authors: Мудрик, Іван
Keywords: карате-до
техніка
ритм
Issue Date: 2012
Citation: Мудрик І. Ефективність використання ритмо-лідера в процесі технічної підготовки спортсменів-каратистів на етапі попередньої базової підготовки / Іван Мудрик // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2012. - Вип. 16, т. 1. - С. 194 - 197.
Abstract: Розглянуто ритм як один з компонентів техніки в карате-до, від якого в майбутньому залежатиме становлення спортивної майстерності юних каратистів. Виявлено достовірні позитивні розбіжності між вихідними та кінцевими показниками відчуття ритму змагальних вправ у спортсменів-каратистів експериментальної групи. За результатами дослідження доведено позитивний влив авторської програми з використанням ритмо-лідера в процесі удосконалення відчуття риму змагальних вправ спортсменів з карате-до на етапі попередньої базової підготовки.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1121
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Mydruk.pdf282.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.