Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Brinza, J. | - |
dc.contributor.author | Холявка, Володимир | - |
dc.contributor.author | Філь, Марія | - |
dc.contributor.author | Kholiavka, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Fil, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-31T10:49:36Z | - |
dc.date.available | 2018-05-31T10:49:36Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Brinza J. Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі / J. Brinza, В. Холявка. М. Філь // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфери обслуговування : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів, 2017. - С. 107-109. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10828 | - |
dc.description.abstract | Експерти ресторанного ринку вважають, що найближчими роками кількість ресторанів середнього класу збільшиться в декілька разів, незважаючи на жорстку конкуренцію. Тому, перш ніж відкривати будь-який заклад ресторанного бізнесу, необхідно чітко визначити його формат, оскільки заклад повинен відповідати прийнятим стандартам і, найголовніше, мати правильне позиціонування для своїх відвідувачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
J. Brinza, В. Холявка, М. Філь.pdf | 49.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.