Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10658
Title: Технології використання Інтернет в туризмі : лекція з дисципліни «Інформаційні технології в туриcтичній індустрії» для студентів 1 курсу факультету туризму спеціальності „Туризм” освітньо кваліфікаційний рівень – бакалавр
Authors: Заневська, Людмила
Zanevska, Liudmyla
Keywords: кафедра інформатики та кінезіології
"Інформаційні технології в туристичній індустрії"
туризм
Інтернет
1 курс
інтернет технології
рекреаційно-туристична діяльність
Issue Date: 2017
Citation: Технології використання Інтернет в туризмі : лекція з дисципліни «Інформаційні технології в туриcтичній індустрії» для студентів 1 курсу факультету туризму спеціальності „Туризм” освітньо кваліфікаційний рівень – бакалавр / розроб. Заневська Л. Г. - Львів, 2017. - 13 с.
Abstract: Інтернет – це найбільш потужна інформаційна система в світі, яка використовується майже у всіх сферах людської діяльності. Величезна інформаційна ємність мережі служить джерелом відомостей для мільйонів користувачів. Інтернет налічує десятки тисяч локальних мереж об’єднаних в глобальну. Цей високоефективний інформаційний простір зорієнтовано на міжнародні та міжрегіональні мережі, які використовуються як інформаційне середовище у багатьох сферах людської діяльності, в тому числі в рекреаційно-туристській діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/10658
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лекція 16.pdf398.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.