Showing results 1 to 20 of 249
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-01-13 | Standardization, metrology, certification and quality management : мanual | Bal'-Prylypko, L. V.; Slobodianiuk, N. M.; Polishchuk, G. Ye.; Paska, M. Z.; Burak, V. Ye.; Баль-Прилипко, Л. В.; Слободянюк, Н. М.; Поліщук, Г. Є.; Паска, М. З.; Бурак, В. Є. |
2021-11-15 | Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops | Beraliyeva, E. B.; Kozykan, S.; Paska, M. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Бералієва, Є. Б.; Козикан, С.; Паска, М. З.; Павленчик, Н. Ф. |
2020-11-30 | Активність супероксиддисмутази та глутатіонпероксидази крові бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи | Паска, М. З.; Paska, M. Z. |
2020-10-27 | Активність трансаміназ за мікроелементної корекції раціону відгодівельних бугайців | Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H. |
2020-11-30 | Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD | Паска, М. З.; Paska, M. Z. |
2020-11-02 | Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" | Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M. |
2021-04-21 | Аналіз діяльності окремих кав'ярень на ресторанному ринку Львова | Паска, М. З.; Карпова, М.; Paska, M. Z.; Karpova, M. |
2020-11-30 | Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалювання | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-11-30 | Антиоксидантний статус бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи | Паска, М. З.; Paska, M. Z. |
2020-10-29 | Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас | Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H. |
2020-11-23 | Білковий статус сироватки крові молодняку волинської м'ясної породи великої рогатої худоби | Паска, М. З.; Paska, M. Z. |
2020-10-28 | Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами | Жилюк, О.; Паска, М. З.; Личук, М. Г.; Zhyliuk, O.; Paska, M. Z.; Lychuk, M. H. |
2020-11-30 | Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами | Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S. |
2020-11-24 | Білкові фракції сироватки крові бугайців волинської м'ясної породи різних типів вищої нервої діяльності | Паска, М. З.; Гуфрій, Д. Ф.; Paska, M. Z.; Hufrii, D. F. |
2020-10-25 | Біохімічні показники крові бугайців волинської м'ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності | Паска, М. З.; Paska, M. Z. |
2020-10-28 | Виготовлення сирокопчених ковбас у домашніх умовах | Юзьків, М. Ю.; Паска, М. З.; Yuzkiv, M. Yu.; Paska, M. Z. |
2020-12-14 | Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання | Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I. |
2020-11-30 | Використання рослинних білкових композицій на основі амаранту для розширення асортименту функціональних м'ясних виробів | Мартинюк, І. О.; Паска, М. З.; Matyniuk, I. O.; Paska, M. Z. |
2020-11-10 | Використання стабілізаційних систем з природніх поліцукрів у рецептурах традиційних видів майонезів | Калабаш, М.; Паска, М. З.; Kalabash, M.; Paska, M. Z. |
2021-03-03 | Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс | Паска, М. З.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |