Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Browsing by Author Masliichuk, O. B.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020-09-30
Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : теми практичних занять з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Методичні рекомендації для практичних занять з навчальної дисципліни „Оздоровче харчування” для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Оздоровче харчування : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговуванн” cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-18
Оздоровче харчування : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів зі спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” за освітнім рівнем «магістр»
Маслійчук, О. Б.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-19
Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-21
Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-21
Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація роботи фромажера : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація роботи фромажера : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація роботи фромажера : теми практичних занять з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-01-19
Організація СПА та Велнес індустрії : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Паска, М. З.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Paska, M. Z.
;
Masliichuk, O. B.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу